Kasko Sigortası

Kasko ile aracınız tam güvende..!

Kasko Sigortası

Günümüzün opsiyonel taşıtları artık insanoğlunun vazgeçilmez bir parçası. Doğrusu onlar olmadan mesafeler çekilmez bir hal alırdı. Bu noktada kasko olarak bilinen yöntem özellikle başta trafik kazası olmak üzere gibi hiç kimsenin arzu etmediği durumlar ile daha onlarca farklı hasar neticesinde yüksek modelli araçların en azından maliyetlerinin amorti edilmesinde büyük bir kurtarıcı görevini üstlenir. Firmamız söz gelimi maddi değeri çok yüksek bir aracın kaza yapması durumunda bu zararın karşılanması hayli önemli bir maliyet kolay kolay karşılanamaz. Ancak bu yöntem sayesinde kazalara karşı aracınızın garanti altına alınıyor olması bile insanın içinin rahatlamasını sağlıyor.  

Kasko Nedir?

Kısaca Kasko nedir? Sorusunu yanıtlamak gerekirse; yasal mevzuat içerisinde “kara taşıtları sigortası” olarak adlandırılmaktadır. Kuruluşumuzca sağlanan kasko hizmetleri ile sizlerin karşılaşacağınız birçok sorunda firma olarak yanınızda olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çünkü kaskonun kullanılmasının en büyük nedeni araç sahibinin zor durumda kalmasıdır ve biz firma olarak zor zamanınızda yanınızda olarak sorunlarınızı gidermekten onur duyuyoruz. Dilerseniz şimdi hizmetlerimizle ilgili olarak sizleri aydınlatalım.

Zorunlu Trafik Sigortası İle Kasko Avantajları Sağlanamaz

Kaskonun yaygın olarak tercih edilmesindeki tek neden trafik kaza riski değildir. Pahalı bir aracın her parçası pahalıdır kavramı ile sözgelimi aracın ön camında meydana gelen bir hasar oldukça pahalı bir değişime neden olacağından Kasko düzenlenmiş bir araç sahibinin bu duruma üzülmesine gerek kalmaz ve kasko bu tarz bir hasarı belirli kurallar çerçevesinde değişimini sağlar.

Bunun yanı sıra seyir esnasında farklı bir aracın tekerlerinden savrulan bir taş, hareket veya park halindeki aracın tavanına ağır bir cisim düşmesi,  hırsızlık, yangın, üçüncü kişilerce verilen hasarlar veya hayvanların neden olduğu zararlar gibi birçok hasar türü yine kasko kapsamına giren konulardır.

Dolayısıyla kasko yaptıran araç sahibi bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamadan onarım veya değişim gerçekleştirerek maddi açıdan hiçbir zorluk yaşamadan problemi otomatik olarak çözülmüş olur. Bu örnekler çoğaltılabilir ve ilave bu tür ağır masraf gerektiren birçok seçenek zorunlu trafik sigortası tarafından karşılanmadığından kişi mağduriyet yaşayabilir. Kasko sizlere onlarca farklı sorunla uğraşmanıza gerek kalmadan hızlı ve sorunsuz hizmetleri ile büyük avantajlar sağlar.

 

Kasko Sigortanız Tek Poliçede Sayısız Avantaj Sağlar

Araç sahiplerinin en fazla ihtiyaç duyduğu konuların başında bir tek poliçe ile birçok farklı avantajdan yararlanmak ve ayrı ayrı birçok poliçe ile olası hasarlara karşı tedbir almak zorunda kalmamaktır. Dolayısıyla kasko sigortanız bir tek poliçe düzenlenerek birçok olası hasarın karşılanmasını sağlayabilmeniz mümkündür. Olası hasara yol açan etkenler;

  • Doğal afetler (deprem, sel, toprak kayması, yıldırım düşmesi, dolu, fırtına ve volkanik patlama)sonucu gelişen hasarlar
  • Toplumsal olaylar(kitlesel gösteriler vs neticesinde ortaya çıkan hasarlar)
  • Aracın yanması
  • Hırsızlık (aracın kendisinin çalınması veya hırsızlık sırasında meydana gelen hasarlar)
  • Camların orijinalleri ile değiştirilmesi
  • Çeşitli bakım ve onarımlar
  • Kaza sonrasında vefat veya yaralanma durumlarında sigorta
  • Araç içerisindeki eşyaların kasko içerisinde görülmesi
  • Çeşitli arızalar neticesinde yolda kalmanız durumunda arızaların giderilmesi
  • İkame araç tahsisi (aracınızın onarımı sırasında başka bir araç tahsisi)
  • Standart aksesuarlar ve beyana bağlı aksesuarların kullanılamaz hale gelmesi durumunda ödemeler)
  • Olası bir arıza veya kaza sonrasında teknik bilgi alınabilmesi için asistan firma hizmeti

Gibi çok sayıda hizmeti bir poliçe ile güvence altına alabilirsiniz. Bu noktada unutulmaması gereken düzenlenen poliçenin ayrıntılarının talepleriniz doğrultusunda gelişeceği ve bu taleplerin karşılanması noktasında fiyatların belirli standartlarda uygulanacağıdır.

Kasko ile Sigortanın Kapsamını Siz Belirliyorsunuz

İsteğe göre şekillenen poliçenizde 4 ayrı başlık altında seçeneklerin her birinden ayrı veya birleşik bir sigorta hizmetimizden yararlanabilirsiniz

  • Standart kasko
  • Genişletilmiş kasko
  • Dar kasko
  • Tam kasko
  • Şeklinde her hangi bir tercihte bulunabilir, kasko ile kendinizi ve aracınızı güvence altına alabilirsiniz. Ayrıca uygulamış olduğumuz cazip hasarsızlık indirimleri ve diğer tüm ayrıntılarla ilgili olarak lütfen bizlere telefonlarımızdan veya E posta iletişim seçeneklerimizden ulaşınız. Aracınızın marka, model yılı, plaka bilgilerine göre sizlere en cazip fiyatları birçok ödeme kolaylığı ile sunalım. Yaşamınızda, aracınızda bizim için değerlidir.